Σχεδίαση καταλόγου

Η ταυτότητα μιας επιχείρησης και η μοναδικότητα των προϊόντων που διαθέτει είναι αυτό που την διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, προδιαγράφει την επιτυχία της και είναι αυτό που προσπαθεί ο κάθε επιχειρηματίας να πετύχει.

Το στήσιμο του menu και η απεικόνιση του στον τιμοκατάλογο που θα πάρει ο πελάτης στα χέρια του για να παραγγείλει είναι από τις θεμελιώδεις και βασικές αιτίες επιτυχίας ή αποτυχίας μιας επιχείρησης. Για τον λόγο αυτό οι ώρες που δαπανώνται για τον σχεδιασμό του καταλόγου με την βοήθεια ειδικών επαγγελματιών γραφιστών είναι πάρα πολλές για να επιτευχθεί ένα όμορφο αποτέλεσμα που δεν θα κουράζει τον πελάτη, θα είναι κατανοητό, θα είναι εύκολο να το διαβάσει αλλά και λειτουργικό ταυτόχρονα.

Η σειρά που θα μπουν τα είδη ανά σελίδα ώστε να τα βρίσκει γρήγορα ο πελάτης, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν για να τονίσουν κάποιες σελίδες, η επιλογή των εικόνων που θα μπουν σε κάθε σελίδα καθώς και η ποσότητα αυτών, η επιλογή διαφορετικής γραμματοσειράς για τις κατηγορίες και για τα είδη για τα σχόλια των ειδών, η θέση της τιμής με την αντίστοιχη γραμματοσειρά είναι ένα puzzle το οποίο είναι για δυνατούς λύτες.

Με το νέο πρόγραμμα της εταιρείας μας όλη αυτή η δουλειά για πρώτη φορά μπαίνει μέσα στον υπολογιστή και το όφελος είναι μεγάλο.

Γιατί «Ο κατάλογος είναι όλα τα λεφτά»